Tenis

DENİZLİ (AA) - Avrupa 18 Yaş Bayanlar ve 12 Yaş Erkekler Tenis Yaz Kupası müsabakalarının Denizli'de yapılacağı bildirildi.

2 Ağustos tarihleri arasında Avrupa 18 Yaş Bayanlar Yaz Tenis Kupası müsabakalarına ev sahipliği yapacağını söyledi. Türkiye, Hırvatistan, Hollanda, Rusya ve Sırbistan takımlarıyla yarışacağı turnuvada ilk ikiye giren ülkelerin İspanya’da yapılacak final turunda yarışma hakkı elde edeceğine işaret eden Kıbrıslıoğlu, Türk Milli Takımını müsabakalarda Gülben Güldaş, İpek Soylu ve Sultan Gönen'in temsil edeceğini dile getirdi. Kıbrıslıoğlu, uluslararası yaz kupalarına ev sahibi olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, "Hedefimiz daha büyük uluslararası organizasyonları şehrimizde düzenleyerek, tüm dünyada bir kitle sporu haline gelen tenisi şehrimizde daha fazla sevdirmek" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: