Tenis Antrenörü Albayrak: Çocuklarınızı tenise yönlendirin

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tenis Antrenörü Filiz Albayrak, “ Çocuklarınızı tenise yönlendirin....

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tenis Antrenörü Filiz Albayrak, “ Çocuklarınızı tenise yönlendirin. Çünkü tenis her yaşta yapılabilen bir spor.” dedi.
Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tenis Antrenörü Filiz Albayrak yönetimindeki çocuklar, tenise ilk adımlarını atıyor. Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Olimpik Spor Kulübü Tenis kortunda hafta içi yapılan çalışmalarda çocuklar öncelikle tenisin kurallarını, raketi kullanmayı ve topa vurmayı öğreniyor.
Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tenis Antrenörü Filiz Albayrak, tenis kortlarının yapılması ile birlikte daha fazla tenise gönül veren sporcunun yetişeceğine inandığını belirtti.
Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tenis Antrenörü Filiz Albayrak, tenis çalışmalarının ücretsiz olduğunu ifade ederek, “Amacımız tenis sporunu toplumun her kesimine yaymak, bu sporla uğraşan kişi sayısını arttırmaktır. Biz özellikle bu spora ulaşamayacak çocuklarımızı da dâhil ederek elit olan bu sporla kendilerini özel hissetmelerini sağlamak istiyoruz. Okullarımızda, tenis sporuna yönelik çalışmalar başlatabilmek, küçük yaşlardan itibaren yetiştireceğimiz başarılı çocuklarımız içerisinden şampiyonlar çıkarmak hedeflerimiz arasında yer almaktadır. Çünkü tenis, 7'den 70'e her yaşta yapılabilecek, dünyanın en seçkin ve güzel sporlarından birisidir. Tenis dede ile torunun, baba ile oğlu, anne ile kızının beraber yapabileceği ender sporlar arasında yer almaktadır.” diye konuştu.
Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran’ın Şıralık mevkiinde yapılması planlanan tenis kortları için yer tahsisinin yüzölçümünün arttırılmasını istemiş, İGM’de de bu önerge kabul edilmiş, komisyondan da geçmişti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz