Tenis: İzmir Kültürpark Uluslararası Kadınlar Turnuvası

İZMİR (A.A) - İzmir Kültürpark Tenis Kulübü ev sahipliğinde düzenlenen Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası tekler finalinde, İsveç'ten Beatrice Cedermark'ı 2-0

İZMİR (A.A) - İzmir Kültürpark Tenis Kulübü ev sahipliğinde düzenlenen Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası tekler finalinde, İsveç'ten Beatrice Cedermark'ı 2-0 mağlup eden Başak Eraydın, turnuvada mutlu sona ulaştı.

Kültürpark Tenis Kulübü'nde oynanan final maçında rakibini 6-0 ve 6-1'lik setlerle mağlup eden Başak Eraydın, toplam 10 bin dolar ödüllü turnuvayı birinci sırada tamamladı.

Turnuvanın ilk turunda 1 numaralı seribaşı İspanyol Diaz Parrias'ı saf dışı bırakan Başak Eraydın, daha sonra Rusya'dan Julia Parasyuk, Polonya'dan Natalia Siedliska ve Danimarka'dan Maria Jespersen'i elemişti.

Reklam
Reklam

Çiftlerde ise Yana Sizikova (Rusya)-Nadia Abdala (Meksika) ikilisini mağlup eden Natalia Siedliska-Sylwia Zagorska (Polonya) ikilisi, turnuvayı birinci tamamladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: