‘tenis Sokağa İndi’

Burdur Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü tarafından tenis sporunun yayılması ve sevdirilmesi amacıyla ‘Tenis...

Burdur Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü tarafından tenis sporunun yayılması ve sevdirilmesi amacıyla ‘Tenis Sokağa İndi’ sloganıyla başlatılan Sokak Tenisi Projesi, İstasyon Caddesi’nde gerçekleştirildi.

Burdur Valiliği protokol girişine kurulan kortlarda, Vali Süleyman Tapsız ve protokol üyeleri çocuklarla tenis oynadı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Sancar yaptığı açıklamada, “Tenis sporu dünyada en çok sevilen spor branşlarından biridir. Halk arasında zengin sporu olarak tanımlanan bu sporun böyle olmadığını göstermek için ‘Tenis Sokağa İndi’ sloganıyla bir proje başlattık. Amaç tenisi 7’den 70’e herkese tanıtmaktır. Bundan dolayı bir tenis kulübü kurduk. 10 olan sporcu sayımızı 150’e çıkarttık. İki antrenör ve iki kort antrenör ile tenis sporunun gelişmesi için Tenis İl Temsilcisi İbrahim Şimşek’in de katkılarıyla geleceğe yönelik önemli sporcular yetiştireceğimiz inancı içindeyiz” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Tenis oynadığı çocuklarla fotoğraf çektiren Vali Tapsız ise, “Şimdiden fotoğraf çektiriyorum ki, ileride şampiyon olduklarında benim de onlarla fotoğrafım var deyip, hava atacağım” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: