Tenis Turnuvasının Birincisi Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü Oldu

Türkiye geneli düzenlenen 'Kuruluşlar arası Masa Tenisi Turnuvası'nın Şırnak elemelerinde İl Emniyet Müdürlüğü birinci olurken,...

Türkiye geneli düzenlenen 'Kuruluşlar arası Masa Tenisi Turnuvası'nın Şırnak elemelerinde İl Emniyet Müdürlüğü birinci olurken, Şırnak Adliyesi ikinci, Şırnak Üniversitesi üçüncü ve Şırnak İş Kurumu ise dördüncü oldu.

Şırnak Kapalı Spor Salonu'nda İl Emniyet Müdürlüğü Masa Tenisi takımı ile Şırnak Adliyesi Masa Tenisi takımı arasında oynan final müsabakası büyük bir çekişmeye sahne oldu. Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü final müsabakasında Şırnak Adliyesi'ni 4-2'lik setlerle yenerek il birincisi oldu. Türkiye geneli düzenlenen kurumlar arası Masa Tenisi turnuvasının Şırnak elemelerinde birinci olan İl Emniyet Müdürlüğü ve ikinci olan Şırnak Adliyesi Trabzon'da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında Şırnak'ı temsil edecek.

Reklam
Reklam

Birinci olan takıma kupasını ve madalyalarını veren Şırnak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Selahattin Yürenç, dereceye giren ilk iki takımın Trabzon / Pelitli spor salonunda 06-10 Haziran 2012 tarihleri arasında yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında Şırnak'ı en iyi şekilde temsil edeceğini kaydetti.

İkinci olan takıma kupalarını Şırnak Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Recep Şaylan verdi. Üçüncü olan kuruma da ödülünü Şırnak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Selahattin Yürenç verirken, dördüncü olan takıma ise ödülünü Şırnak Üniversitesi Spor Kültür ve Sanat Daire Başkanı Ali Maden verdi.

Mayıs ayında gençlik haftası kutlama etkinlikleri kapsamında masa tenisi turnuvası düzenleyeceklerini söyleyen Müdür Yürenç, Kuruluşlar arası masa tenisi turnuvasında emeği geçen Masa Tenisi İl Temsilcisi Sami Birlik ve Müsabaka hakemlerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: