Tenis’te De Şampiyon Yamanlar

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Liseler arası Tenis il...

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Liseler arası Tenis il birinciliğinde Yamanlar Koleji Şampiyon oldu. Örnekköy Tenis merkezinde yapılan müsabakalarda 2. Amerikan Koleji, 3. Güzelbahçe MEV Koleji oldu.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Liseler arası Tenis il birinciliğinde Yamanlar Koleji Şampiyon olurken Örnekköy Tenis merkezinde yapılan müsabakalarda 2. Amerikan Koleji, 3. Güzelbahçe MEV Koleji oldu.

Yamanlar Koleji 25 Şubat - 2 Mart tarihlerinde Adana’da yapılacak Türkiye şampiyonasında İzmir’i temsil edecek. Yamanlar Koleji müdürü Şakir Ural “Öğrencilerimizin akademik başarılarının yanında sportif başarıları bizi mutlu ediyor. Okulumuzun eğitim programlarında Tenisi ders olarak uygulamanın semeresini gördük. Çağatay Söke, Ege Azkara, Oğuzhan Ceylan ve Can Korkmaz’dan oluşan takımımızın İzmir’e Türkiye şampiyonluğunu taşıyacağına inanıyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: