Tenki Direktör Engin Korukır Çaykur Rizespor'da 2. Kez Şampiyonluk Sevinci Yaşamak İstiyor

Çaykur Rizespor ile 2002-2003 sezonunda şampiyonluk sevincini yaşadığını belirten Çaykur Rizespor teknik direktörü Engin Korukır...

Çaykur Rizespor ile 2002-2003 sezonunda şampiyonluk sevincini yaşadığını belirten Çaykur Rizespor teknik direktörü Engin Korukır "Bu sezon tekrar o sevinci yaşamak istiyorum" dedi.

Teknik direktörlük ve antrenörlük hayatında Rize'de 4. kez görev yapma şansı bulduğunu söyleyen Çaykur Rizespor teknik direktörü Engin Korukır "2002-2003 yılında Hikmet Karaman ile beraber bu takımı zor bir durumda alarak şampiyon yaptık. 10 yıl sonra bana burada Çaykur Rizespor'un başarısı için tekrar görev verildi. O zaman ki inancı ruhu takımda, yönetimimizde ve teknik heyetimde görüyorum. Bu sezon sonu Süper Lig'e çıkacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. O azimle çalışmalarımızı yapıyoruz. Biz tüm ekip olarak bunan inandık. Zaman zaman puan kayıpları elbette olacak. Bunlar futbolun içinde olağan şeyler. Yeter ki taraftarımız bize inanıp güvensin. Sabırlı olursak hep beraber bu başarıyı kutlarız. İngiltere Ligi'nin 3. kademesi olan Lig 1'e düşen Leeds United'in her maçını 40 bin taraftar izliyor, takımını destekliyor. Biz burada şampiyonluğun en önemli adayı olarak gösteriliyoruz ve Türkiye 1. Ligi'nde mücadele ediyoruz. Her yönüyle güçlü bir yapımız var. Bu takım Rizelileri temsil ediyor. Taraftardan sadece bizi desteklemelerini istiyoruz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Öte yandan Çaykur Rizespor Adana maçı hazırlıklarını Rize'de tamamlayarak Adana'ya uçtu. Bugün 17.00'de son antrenmanını bu şehirde yapacak olan yeşil-mavililer sonrasında maç saatini bekleyecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: