Tenzile Erdoğan için mevlit okutuluyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın merhum annesi Tenzile Erdoğan için Kasımpaşa Büyük Piyalepaşa Camii’nde mevlid-i şerif...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın merhum annesi Tenzile Erdoğan için Kasımpaşa Büyük Piyalepaşa Camii’nde mevlid-i şerif okutuluyor. Yatsı namazını müteakiben okutulan mevlide Başbakan Erdoğan’ın yanı sıra çok sayıda siyasetçi ile iş dünyasından simalar ve vatandaş katıldı.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın annesi Tenzile Erdoğan için Kasımpaşa Büyük Piyalepaşa Camii’nde mevlit okutuluyor. Dolmabahçe’deki çalışma ofisinden ayrılan Başbakan Erdoğan yatsı ezanı öncesi camiye geldi. Başbakan Erdoğan’ın yanı sıra Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner yıldız, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş; Adnan Polat, Orhan Gencebay, Oktay Kaynarca ve çok sayıda vatandaş mevlitte hazır bulundu.
Öte yandan mevlit öncesi cami çevresinde geniş güvenlik önlemi alındı. Vatandaşlar aranarak camiye alındı. Polis Piyalepaşa Bulvarı üzerinde de kontrollü olarak trafik akışını sağladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz