Tepebaşı Belediye Başkanı Ataç: Okul Da Bizim Cami De

Eskişehir merkez CHP'li Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, belediye olarak "Cami de bizim okul da...

Eskişehir merkez CHP'li Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, belediye olarak "Cami de bizim okul da bizim" anlayışı ile hareket ettiklerini ve bu çerçeve de başlattıkları çalışmalar kapsamında, ilçedeki camilerin bakım, onarım ve temizlik işlerini büyük oranda bitirdiklerini söyledi.

Tepebaşı Belediyesi, geçtiğimiz yıllarda bölgede bulunan cami dernekleri ile birlikte camilerin eksikliklerini ve ihtiyaçlarını tespit etti. Ardından belediye, tespit edilen eksiklikleri giderdi. Akabinde camilerin bakım ve onarımları yapıldı. Şuana kadar bölgedeki çok sayıda caminin bakım, onarım ve ihtiyaçları Tepebaşı Belediyesi tarafından giderildi.

Reklam
Reklam

Tepebaşı'nın çeşitli mahallelerindeki cami ve dernek yöneticileri ile kanaat önderleri Başkanı Ahmet Ataç'a teşekkür ziyaretinde bulundu. Cami dernek yöneticileri, yapılan çalışmalardan dolayı duydukları memnuniyetlerini dile getirdi.

Başkan Ataç da, belediye olarak 'Cami de bizim okul da bizim' anlayışı ile hareket ettiklerini söyledi. Bu çerçevede gerçekleştirdikleri çalışmalar ile bölge camilerinin onarım, bakım ve temizliklerinin önemli ölçüde bitirildiğini belirten Ataç, Müftülük ve cami dernekleri ile iyi ilişkiler içerisinde olduklarını ve kapılarının her zaman açık olduğunu kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: