Tepebaşı Belediye Başkanı Ataç'tan, Işçilere Ziyaret

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Organize Sanayi Bölgesi'nde OMK işyerinde çalışırken işten çıkarıldıklarını dile getiren işçileri ziyaret etti.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Organize Sanayi Bölgesi'nde OMK işyerinde çalışırken işten çıkarıldıklarını dile getiren işçileri ziyaret etti.

Tepebaşı Belediyesi'nden yapılan açıklamada, çalıştıkları iş yerinde Türk-İş'e bağlı Selüloz-İş Sendikası'nda örgütlendikleri için işten atıldıklarını öne süren işçilerin, iş yeri karşısında kurdukları çadırda ziyaret ettiği kaydedildi.

Örgütlenme ve Eğitimden sorumlu Selüloz-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı İlhan Aktaş, ziyaretinden dolayı Ataç'a teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Aktaş, "Bu iş yerinde mayıs ayında örgütlendik. Bugüne kadar 23 arkadaşımızı aralıklarla işten çıkardılar. Bunun, sendika örgütlenmesi nedeniyle yapıldığına inanıyoruz. Atılan arkadaşlarımızın tekrar işlerine dönmelerini istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Ataç da emeğin ve alın terinin yanında olduklarını belirterek, işçilerin zarar görmeden bu sorunun çözümlenmesini dilediklerini, gerekirse işverenle sendika arasında arabulucu olabileceklerini kaydetti.

İşçilerle birlikte kumanya yiyen Ataç'ın ziyaretinde Harb-İş Sendikası Eskişehir Şube Başkanı Hasan Atak ile Kristal-İş Şube Başkanı İsmail Ayer de hazır bulundu.

İşçiler de ziyaretinden dolayı Ataç'a teşekkür ederek, yeniden işlerine dönmek istediklerini belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: