Tepebaşı Belediyesi Camii İmamlarına İftar Verdi

Tepebaşı Belediyesi, Tepebaşı Müftülüğü ve müftülüğe bağlı cami imamlarına iftar verdi.Tepebaşı Belediyesi Özdilek Kültür Sanat...

Tepebaşı Belediyesi, Tepebaşı Müftülüğü ve müftülüğe bağlı cami imamlarına iftar verdi.

Tepebaşı Belediyesi Özdilek Kültür Sanat Merkezi Bahçesi’nde düzenlenen iftar yemeğine Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Tepebaşı İlçe Müftüsü Mustafa Yılmaz, Şube Müdürü Hasan Karaca, Müftülük idari personeli ve Müftülüğe bağlı cami imamları katıldı.

İftarda bir konuşma yapan Tepebaşı Müftülüğü Şube Müdürü Hasan Karaca, Tepebaşı Müftülüğü’nün yapımında ve çalışmalarında verdiği destekten dolayı Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’a teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ise yaptığı konuşmada,"'Cami de Bizim Okul da Bizim' adlı projeyle Camii ve okullarımızda birçok çalışmaya imza atıyoruz. Kurduğumuz ekiplerle Camilerin bakım, onarım ve temizliklerini gerçekleştiriyoruz. Tepebaşı İlçe Müftülüğümüz ile birlikte birçok proje gerçekleştiriyoruz. Sizlerle bu güzel Ramazan İftarında birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum" dedi.

Tepebaşı İlçe Müftülüğü, desteklerinden dolayı Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’a teşekkür plaketi verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: