Tepebaşı Belediyesi Çocuk Ve Kitap Şenliği Gerçekleştirdi

Tepebaşı Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Çocuk ve Kitap Şenliği gerçekleştirdi.

Tepebaşı Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Çocuk ve Kitap Şenliği gerçekleştirdi.

Tepebaşı Belediyesi Basın yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından organize edilen ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamındaki düzenlenen etkinlikle, ilköğretim okulu öğrencilerinin kitap okuma alışkanlıklarının arttırılması hedeflendi.

Kitap Şenliği, 4 ilköğretim okulunda 6 çocuk edebiyatı yazarı öğrencilerle buluştu. İlk günkü etkinliğe Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç da katıldı. Ataç, yazarlara, etkinliğe katıldıkları için belge ve çiçek takdim etti.

Reklam
Reklam

Tepebaşı Belediyesinin gerçekleştirdiği kitap şenliğinde çocukların mutluluğu gözlerinden okunurken okul yönetimleri ve öğretmenler de Tepebaşı Belediyesine teşekkür ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: