Tepebaşı Belediyesi’nden Engellilere Destek

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, yardımsever vatandaşların desteğiyle elde ettiği akülü araçları, ihtiyaç sahibi engellilere ulaştırıyor.Tepebaşı Belediye...

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, yardımsever vatandaşların desteğiyle elde ettiği akülü araçları, ihtiyaç sahibi engellilere ulaştırıyor.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Almanya’da yaşayan duyarlı bir vatandaşın gösterdiği örnek davranış neticesinde Tepebaşı Belediyesi’ne teslim edilen 5 akülü aracı ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı. Yıldıztepe Mahallesi’nde 12 yaşında doğuştan engelli Mehmet Can’ın akülü aracı Koca ailesine umut olurken, Ertuğrulgazi Mahallesi’nde 32 yaşında Mustafa Önal, Çamlıca Mahallesi’nde alzheimer hastası Salih Türe ve Sütlüce Mahallesi’nde 9 yaşındaki Sümeyye Kabak akülü araçlarına kavuştu. Akülü araçların tesliminde duygulanan aileler, çocuklarının artık evden dışarıya çıkarak arkadaşlarıyla vakit geçirip sosyal yaşam içerinde olacağını, eğitim yaşamlarının devam edebileceğini belirterek çok mutlu olduklarını söylediler.

Reklam
Reklam

Belediye Başkanı Ahmet Ataç ise, engellilerin üretkenliklerini artıracak, yaşamlarına kalite katacak bir yerel yönetim anlayışı benimsediklerini belirtti. Ataç "Tepebaşı Belediyesi olarak yardımsever vatandaşlarımızın sağladığı imkanları engelli vatandaşlarımıza ulaştırarak Türkiye sınırları dışına çıkan bir sosyal projeyi başlatmış olduk. Engelli yurttaşlarımızı sosyal yaşam içerisine entegre ederek yaşadıkları mutluluğu paylaşmak anlatılması güç bir duygu. Bizlere ulaşan yardımsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz ve bu davranışın tüm vatandaşlarımıza örnek olmasını istiyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz