Tepebaşı Belediyesi'nden sertifikalı aşçılık eğitimi

Tepebaşı Belediyesi Çamlıca Aşevi'nde sertifikalı aşçılık eğitimi veriyor.

Tepebaşı Belediyesi Çamlıca Aşevi'nde sertifikalı aşçılık eğitimi veriyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, 3 aydır devam eden aşçılık kursunda 27'si bayan 3'ü erkek toplam 30 kursiyer eğitim görüyor. Ocak ayında başlayan kurs haftada 5 gün, günde 4 saat olmak üzere yoğun program içeriyor.

Mayıs ayında bitecek aşçılık kursunda "kişisel bakım, iş kıyafeti tanımı, hijyen, besin ögeleri, besin grupları, uluslararası sebze doğrama şekilleri, yemek ve tatlı yapımı, malzemeler ile tabak süsleme ve sunumu konuları" kursiyerlere öğretiliyor.

Reklam
Reklam

Aşçılar Veli Özdemir ve Kerem Topbaşlı yönetiminde devam eden kurs sonunda katılımcılara Halk Eğitim Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü onaylı belge verileceği bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz