Tepebaşı Belediyesi’nin Halı Saha Turnuvası Sona Erdi

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Kurumlar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’ sona erdi.Efsane Eskişehirspor Halı...

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Kurumlar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’ sona erdi.

Efsane Eskişehirspor Halı Sahası’nda dört ayrı grupta toplam 20 takımın mücadele ettiği turnuvada, birinci olan İl Milli Eğitim Müdürlüğü, kupasını Eskişehir Milli Eğitim Müdürü Arif Dede’nin elinden aldı. İkinci olan Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nin kupasını Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, 3’üncü olan Tapu ve Kadastro 17. Bölge Müdürlüğü’nün kupasını ise işadamı Mesut Hoşcan verdi.

Reklam
Reklam

Eskişehirspor’un eski kaptanlarından İsmail Arca da, Eskişehirsporlu Profesyonel Futbolcular Dayanışma ve Yaşatma Derneği adına şampiyon takıma Eskişehirspor’un ay-yıldızlı formasını armağan etti.

Kupa töreninde konuşan Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, turnuvanın kurumları birbiriyle kaynaştıran ve dostluğu geliştiren özelliğe sahip olduğunu belirterek, bu faaliyetlerin süreceğini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz