Tepecik Maçında Volkan Yok

Kendi evinde Çankırıspor’u 1-0 mağlup eden Fethiyespor, bu hafta deplasmanda oynayacağı Tepecikspor maçının hazırlıklarına başladı.Çankırıspor’a...

Kendi evinde Çankırıspor’u 1-0 mağlup eden Fethiyespor, bu hafta deplasmanda oynayacağı Tepecikspor maçının hazırlıklarına başladı.

Çankırıspor’a attığı kafa golü ile 3 puanda pay sahibi olan Volkan Kabadayı kart cezası nedeniyle Tepecikspor maçında forma giyemeyecek.

Teknik Direktör Mustafa Ceviz yönetiminde İstanbul’da Tepecikspor ile karşılaşacak Fethiyespor’da 90 dakika boyunca iyi bir mücadele göstererek galibiyet isteniyor.

Kart cezalısı Volkan Kabadayı’nın görev alanında Yunus İlgen yada İlkay Demir’in ilk obir’de görev alması beklenirken haftanın ilk antrenmanı yine oldukça hırslı geçti.

Reklam
Reklam

Fethiyespor Başkan Yardımcısı Okan Uysal, Fethiyespor’da Mustafa Ceviz’le yeni bir dönem başladığını hata yapmadan iyi sonuçlar ve istikrar yakalamanın peşinde olduklarını söyledi. Uysal, “Tepecik maçında İstanbul’daki Fethiyeliler takımımıza destek vereceklerdir. Fethiye’den de taraftarlarımız bu maça destek için İstanbul’a akacak. Bu haftada 3 puan çıkartmak istiyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: