Tepecik’li çocuklara yüzme havuzu

Büyükçekmece Belediyesi’nin başlatmış olduğu yaz okullarına çocuklar yoğun ilgi gösteriyor…

Tepecik İlköğretim Okulu bahçesinde kurulacak olan yüzme havuzundan yaklaşık 500 çocuk yaz spor etkinliklerinden yararlanacak.

Yüzme ve spor aktivitelerinin gerçekleştirileceği etkinlikler kapsamında özel yapılmış engelli havuzundan da 50 engelli öğrenci yararlanacak.

5200 çocuğun başvurduğu ve 20 Ağustos tarihine kadar sürecek olan havuz ve spor aktivitelerine katılımın yoğun olmasından dolayı mutlu olduğunu belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün; “ Büyükçekmece Belediyesi olarak hazırlamış olduğumuz yaz okullarına katılımın yoğun olması bizi çok mutlu ediyor. Yoğun bir eğitim ve öğretim yılı geçiren çocuklarımız için büyük bir fırsat olan yaz okulların da çocuklarımız hem öğrenirken hem de eğlenme fırsatı bulacaklar” dedi.

Reklam
Reklam

Haftada iki gün olmak üzere müracaat eden tüm öğrencilere havuzlardan ve yaz spor okulundan yararlandırmayı hedeflediklerini anlatan Başkan Akgün; “ Önümüzdeki sene tüm bölgelerimizde ayrı ayrı havuzlar oluşturarak çocuklarımızı yaz etkinliklerimizden yararlandırmayı düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: