Tepecikspor, Son Iki Maçına A2 Takımıyla Çıkacak

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta play-off oynama şansı kalmayan Tepecikspor, ligin son iki maçına A2 takımıyla çıkma kararı aldı.  

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta play-off oynama şansı kalmayan Tepecikspor, ligin son iki maçına A2 takımıyla çıkma kararı aldı. Deplasmanda 4 Mayıs Pazar günü yapılacak Nazilli Belediyespor ve ligin son haftasındaki BUGSAŞ Spor maçlarına A2 Takımı ile çıkacak yeşil-beyazlılar, A Takım'da yer alan oyuncuların büyük çoğunluğuna lig bitimine kadar izin verdi. Yeni sezonun yapılanması doğrultusunda böyle bir karar aldıklarını belirten teknik direktör Gürses Kılıç, "Yönetimin aldığı her karara saygı duyulması gerek. Diyarbakır’da alınan yenilginin ardından play-off şansımızı yitirdik, son iki maça prestij için çıkacağız. Genç oyuncularla da iyi neticeler almak için mücadele veriyoruz. A2 Şampiyonası'nda Türkiye 4’üncüsü oyuncularımız, kalan iki maçta görev alacak. Bu iki maçın gençlere büyük bir tecrübe kazandıracağına inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: