Tepekent yönetiminden Başkan Akgün’e ziyaret

Tepekent Yönetim Kurulu Başkanı Saltık, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün’ü makamında ziyaret etti.

Tepekent Yönetim Kurulu Başkanı Emre Saltık, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün’ü makamında ziyaret etti.

Tepekent ile ilgili konuların gündeme alındığı ziyarette, Tepekent’e bağlı bağlantı yollarının geldiği son durum ve Tepekent’te ki eksiklikler ele alındı. Ayrıca Tepekent’te bulunan gölet’in etrafında 2 metre genişliğinde yürüyüş yolu, oturma bankları ve bordür çalışması için Başkan Akgün, Fen İşleri Müdürlüğünü arayarak talimat verdi. Tepekent Yönetim Kurulu Başkanı Emre Saltık 24 Şubat’ta düzenleyecekleri ağaç dikim şenliği programına Başkan Akgün’ü davet etti.

Reklam
Reklam

Bu yıl 14.sü düzenlenecek olan Büyükçekmece Uluslararası Kültür ve Sanat Festivalinde ülke gruplarının bir kaçının Tepekent’ te gösteri yapmaları için şimdiden programa alınacağını söyleyen Başkan Akgün, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Yönetim Kurulu Başkanı Saltık’a bir adet ahşap’tan yapılmış gemi maketi hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: