Tepkilerini Türkülerle Dile Getirecekler

Ordu Tanıtım Gönüllüleri Platformu tarafından 25-26 Ağustos tarihleri arasında yerel sanatçılara destek olmak adına tepki...

Ordu Tanıtım Gönüllüleri Platformu tarafından 25-26 Ağustos tarihleri arasında yerel sanatçılara destek olmak adına tepki amaçlı 20 yerel sanatçının katılımıyla halk konseri düzenlenecek.

Sosyal paylaşım sitesinde Ferdi Özmen tarafından kurulan Ordu Tanıtım Gönüllüleri Platformu yerel sanatçılara sahip çıkmak amacıyla, yerel sanatçılar ile bir araya gelerek Ordu Atatürk Parkı’nda 25-26 Ağustos tarihleri arasında halk konseri düzenliyor. Ferdi Özmen konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Ordu’da yerel sanatçılarımıza sahip çıkılmıyor. Ordu’daki şenliklerde başka yörenin sanatçıları şarkı söylüyor. Buna üzülüyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Özmen şöyle devam etti: “Ordu’da il dışından gelen sanatçılara olan hevesin önüne geçmek için bu şekilde bir organizasyon düzenleyeceğiz. Ordumuzun değerlerini ve bir birinden ünlü sanatçılarını Ordulularla 25-26 Ağustos tarihlerinde Atatürk Parkı’nda buluşturacağız. Bu konserimiz aslında bir mesajdır. Ordu’da 2 bin 500 tane şenlik organize ediliyor ve buralarda 12 Ordulu arkadaşımız sahne alıyor. Bu şenliklerde şarkı söyleyen sanatçılar Ordu’nun kültürünü, Ordulunun hangi müziklerle eğlenebileceklerini bilmiyor. Bizim yayla şenliğimizde halay çekiliyor. Bu bizim kültürümüzde yok. Buraya gelecek olsan sanatçı arkadaşlarımız bizi arayarak sizin oraya geliyoruz. Sizinkiler nasıl müzikleri sever diye bize soruyorlar. Onlar gelmesin demiyoruz ama kendi yöremizin sanatçılarına da sahip çıkmak gerekir. Bu düzenleyecek olduğumuz konserde bir birinden değerli sanatçılarımız sahneye çıkacak. Tün hemşerilerimizi iki gün sürecek olan konserimize bekliyoruz.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: