Terakki'nin Facebook Platformundaki Haber Portalı Eterakki Yayında

eTERAKKİ haber portalı (social reader) uygulaması açıldı.Terakki Vakfı Okulları Türkiye’de eğitim kurumları arasında bir ilki...

eTERAKKİ haber portalı (social reader) uygulaması açıldı.

Terakki Vakfı Okulları Türkiye’de eğitim kurumları arasında bir ilki daha hayata geçiriyor. Facebook’ta bugüne kadar sadece iletişim alanında önde gelen, belli başlı kurumlarca kullanılan ‘social reader’ uygulamasını kullanıma sunuyor.

eTERAKKİ uygulamasına Facebook’ta Terakki Vakfı Okullarını beğenen herkes ulaşabiliyor. Terakki Vakfı Okulları öğrencileri, öğretmenleri, velileri ve diğer takipçileri için; bugüne kadar oluşturduğu ‘haber ağını’ bu uygulama ile Facebook kullanıcılarına taşıyor.

Reklam
Reklam

Konusu çocuk, genç ve eğitim olan eTERAKKİ zengin içerikleri ile sadece Terakki Vakfı Okulları öğrenci, öğretmen ve velilerine değil; çocuk genç ve eğitim konularına ilgi duyan herkese sosyal bir mecra yaratıyor. TERAKKİ bu platformda proje ve etkinlik gibi çalışmalarının yanı sıra eğitim yaklaşımını, ilke ve değerlerini yansıtan haber ve gelişmeleri de takipçileri ile paylaşacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: