Terakkispor Boks Takımından Karaduman'a Ziyaret

Terakkispor Boks Takımı, AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman'a ziyaret etti.

Terakkispor Boks Takımı, AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman'a ziyaret etti.

Terakkispor Boks Takımı Antrenörü Akın Özcan ve beraberindeki sporcular AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman'a makamında ziyaret etti. 52 kilogramda Oğulcan Güngör, 44 kilogramda Okan Öztürk, 75 kilogramda Ogün Şengül, 41 kilogramda Baha Cıvan ve 56 kilogramda Mert Baş'ın müsabakalarda altın madalya kazandığını ifade eden antrenör Akın Özcan, 54 kilogramda Caner Koçer, 64 kilogramda Şükrü Efe, 69 kilogramda Zafer Karnal ve 91 kilogramda Kadir Arslan'ın da gümüş madalya sahibi olduğunu belirtti.

Reklam
Reklam

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Başkan Karaduman ise, Terakkispor Boks Takımı'na başarılar dileyerek her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: