Tercan’da 23 Nisan'a Çoşkulu Kutlama

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Erzincan'ın Tercan ilçesinde coşku ile kutlandı.Sabah saat 9.30’da...

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Erzincan'ın Tercan ilçesinde coşku ile kutlandı.

Sabah saat 9.30’da Hükümet Binasındaki Atatürk büstüne çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Buradan Tercan Şehir stadındaki kutlama törenlerine geçildi. Saat 10.00’da tören Saygı Duruşu İstiklal Marşının okunmasının ardından Kaymakam Osman Güven, Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Tansu Utku öğrencilerin bayramını kutladılar.

Günün anlam ve önemini belirten konuşma, öğrenci andının okunması, şiirlerin okunmasının ardından Anaokulu öğrencileri gösterisi, Mamahatun 17 Şubat İlkokulu, Saltuklu Ortaokulu, Mehmet Kutsi Beğdeş ilkokulun ve YİBO öğrencilerinin folklor gösterileri yapıldı. Tören YİBO tarafından hazırlanan müzik eğlence programı ile sona erdi.

Reklam
Reklam

Vatandaşlar 23 nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına yoğun ilgi göstererek öğrencilerin gösterilerini ilgi ile izlediler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: