Tercan’da Gece Mesaisi

Tercan Belediyesi’nce ilçe merkezindeki kaldırım yapım çalışmaları Ramazan ayında gece sürdürülüyor. İftar sonrasında başlatılan çalışmalar...

Tercan Belediyesi’nce ilçe merkezindeki kaldırım yapım çalışmaları Ramazan ayında gece sürdürülüyor. İftar sonrasında başlatılan çalışmalar sahura kadar devam ediyor.

Tercan Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz, ilçe merkezinde devam eden çevre düzenlemesi çalışmalarında yapımına devam edildiğini belirterek, 5 kilometrelik alanda sürdürülen çalışmaların Ramazan ayı ve sıcak nedeniyle gece yapıldığını kaydetti.

Başkan Yılmaz, “Gündüz dinlenen işçilerimiz iftardan sonra çalışmalarını sürdürüyorlar. İftar sonrası işçilerimiz daha serin bir ortamda hem onlar sağlık bakımından rahatsız olmadan çalışıyor hem de çalışmalarda daha fazla verim alabiliyoruz” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: