Tercanlı Öğretmenden İlçesine Eğitim Desteği

İstanbul’da İngilizce öğretmenliği yapan Tercanlı Nurhan Cihan, ilçe merkezindeki okullara İngilizce yardımcı kitap desteği sağladı.İstanbul’da...

İstanbul’da İngilizce öğretmenliği yapan Tercanlı Nurhan Cihan, ilçe merkezindeki okullara İngilizce yardımcı kitap desteği sağladı.

İstanbul’da İngilizce öğretmenliği yapan Nurhan Cihan, kendisinin hazırlamış olduğu İngilizce yardımcı kitaplarından bin adet Tercan ilçe merkezindeki okullara dağıtılmak üzere gönderdi.

Kitaplar Tercan Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz’ın katkılarıyla ilçe merkezindeki öğrencilere dağıtıldı. Nurhan Cihan, yaptığı açıklamada ''Bu kitapların dağıtılmasında en büyük desteği babam Vehbi Cihan’dan aldım. Amacımız burada bölgemizdeki öğretim gören çocuklara destek olmaktır. Sadece Tercan ilçemize değil bölgedeki bazı il ve ilçelerimize de bu kitap desteğini yaptık. Bu konuda çok mutlu ve guruluyuz.'' dedi.

Reklam
Reklam

Kitapların öğrencilere verilmesini sağlayan Tercan Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz’da “Değerli büyüğümüz Vehbi Cihan ve oğlu Nurhan Cihan’ın eğitime yaptıkları bu desteklerden dolayı şahsım ve ilçem adına teşekkür ederim” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: