Terhis Sevinci Yarım Kaldı

Aydın’da meydana gelen trafik kazasında 5 gün önce askerden terhis olan bir genç hayatını kaybederken,...

Aydın’da meydana gelen trafik kazasında 5 gün önce askerden terhis olan bir genç hayatını kaybederken, arkadaşı ise ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre; Konya’da askerliğini yapan ve 5 gün önce terhis olan Durmuşcan Gülcüoğlu (22), arkadaşı Güven Şimşek (24) ile birlikte Şimşek’in kullandığı 09 KK 173 plakalı otomobille gezmek için evden çıktı. İki arkadaş bir süre dışarıda vakit geçirdikten sonra Aydın merkeze bağlı Işıklı köyündeki evlerine gitmek için dönüşe geçti. Işıklı köyü yol ayrımına geldiklerinde sürücü Güven Şimşek, bir anda direksiyon hakimiyetini kaybederek elektrik direğine çarptı.

Reklam
Reklam

Kazayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri otomobil içinde sıkışan Durmuşcan Gülcüoğlu ve Güven Şimşek’i çıkarttı. Ağır yaralı olarak Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırılan gençlerden Durmuşcan Gülcüoğlu tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazada hayatını kaybeden Durmuşcan Gülcüoğlu’nun Aydın TARİŞ Pamuk Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu üyesi Yüksel Gülcüoğlu’nun oğlu olduğu öğrenildi.

Vatani görevini tamamladıktan 5 gün sonra kazada hayatını kaybeden Gülcüoğlu’nun ailesi ve yakınları büyük bir üzüntü yaşadı. Gülcüoğlu’ndan geriye askere gitmeden önce düzenlenen asker eğlencesinde çekilmiş mutluluk fotoğrafları kaldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: