Terim Ve Güneş, Akyel'i Ziyaret Etti

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve Trabzonspor eski teknik direktörü Şenol Güneş, dün geçirdiği kalp...

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve Trabzonspor eski teknik direktörü Şenol Güneş, dün geçirdiği kalp krizi sonucu fenalaşarak hastaneye kaldırılan eski milli futbolcu Fatih Akyel’i ziyaret etti.

Yeşilköy’deki International Hospital’a yoğun bakımda tutulan Fatih Akyel’e ziyarette bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, hastaneye ziyareti öncesinde eski öğrencisinin durumuna üzüldüğünü belirterek, “Fatih’in kalbinde rahatsızlık olduğunu ve müdahale edildiğini duyduk. Ben de ziyaret ederek durumu hakkında tam bilgi alacağım.” dedi.

Reklam
Reklam

Bu arada Trabzonspor eski teknik direktörü Şenol Güneş de Trabzonsporlu eski yönetici Kenan İskender'i ziyareti sırasında Fatih Akyel'in durumunu öğrenip bilgi aldı ve Akyel'in yanına çıktı. Güneş yaptığı açıklamada, "Fatih ve Kenan İskender Bey'in durumları gayet iyi. Fatih tehlikeli durumu atlattı. Her ikisine de geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: