Terim'e Yunan kancası!

Olympiakos'un yeni teknik direktör seçiminde ilk tercihin Fatih Terim olduğu ileri sürüldü.

Komşu'da yayımlanan Etnos gazetesi dün verdiği manşet haberinde Olympiakos'un patronu Sokratis Kokkalis'in hazırladığı listede, "çok değer verdiği" Fatih Terim'in ilk sıradaki isim olduğunu duyurdu. Telekonümikasyon ve şans oyunları sektörlerinde Türkiye'de de yatırımları bulunan Kokkalis'in geçen yıldan beri Fatih Terim'i takımının başına getirmeyi düşündüğü dile getiriliyordu.

Geçen Şubat ayında Teknik Direktör Takis Lemonis'in işine son veren Kokkalis, Atina'nin limanı Pire'nin takımı Olympiakos'u yardımcı antrenör ile bu yıl da, son 12 yılda 11. kez şampiyon yapmayı başardı.

Reklam
Reklam

Karar için son hafta

Kokkalis'in şimdi takımın başına, Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olabilecek vizyona sahip bir teknik direktör istediği ve Fatih Terim'in bu kriterlere uygun olduğu belirtiliyor.Olympiakos'un yeni sezon teknik direktörünün kim olacağı konusunda gelecek hafta karar alınacak.

Milli Takım ile Avrupa Şampiyonası'nda mücadele edecek olan Terim için İngiltere'nin Fulham takımının da devrede olduğu daha önce açıklanmıştı. Fulham Başkanı El Fayed'in, müslüman bir teknik direktörde ısrar ettiği, bu nedenle Euro 2008 sonrası milli hocaya teklif getireceği belirtilmişti.