Terim'in zor tercihi..!

Galatasaray'da futbolcuların arzulu ve istekli çalışmaları, kısa süre sonra kadrodaki futbolcu sayısını azaltacak teknik direktör Fatih Terim'i tatlı bir sıkıntıyı soktu.

Avusturya kampının ardından çalışmalarını Florya Metin Oktay tesislerinde sürdüren Galatasaray'da futbolcuların hırsı, arzu ve istekli çalışması teknik direktör Fatih Terim'in yüzünü güldürürken düşündürüyor.

[

* MYNET SPOR'U FACEBOOK'TAN TAKİP EDİN](http://www.facebook.com/spormynet)

CANLI MAÇ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

Gerek antrenmanlarda olsun gerekse yapılan hazırlık müsabakalarında sarı-kırımızılı formayı kapabilmek için ellerinden geleni yapan futbolcular teknik direktör Fatih Terim'i karar verme aşamasında sıkıntıya sokuyor.

Reklam
Reklam

Özellikle sarı-kırmızılı takımda kalma şansı az olarak görülen futbolcuların İstanbulspor'la oynanan hazırlık maçındaki başarılı performansları karar aşamasındaki teknik heyeti zorluyor.

Sarı-kırmızılı teknik heyet, ideal kadroyu şekillendirmekte de sıkıntı yaşarken, Şampiyonlar Ligi için alternatifli kadro kurma konusunda ise rahatlık yaşanıyor.

Teknik direktör Fatih Terim, Nordin Amrabat ve yeni transferlerin kadroya katılmalarının ardından kadroyu büyük ölçüde azaltacak ve bazı oyuncularla yollar ayrılacak.

Galatasaray'da alınması planlanan "Dünya yıldızı" içinse çalışmalar sürerken, geçen sezon kiralık olarak forma giyen ve bu sene satın alma opsiyonu kullanılarak kadroya katılması beklenen
Felipe Melo konusunda temaslara devam ediliyor.

Brezilyalı futbolcunun twitter hesabından sürekli Galatasaray'da futbol kariyerine devam etmek istediği yönünde mesajlar vermesi sarı-kırmızılıların yüzünü güldürüyor.

Melo'nun bonservisini elinde tutan Juventus'un kadrosuna katacağı yeni oyuncular için kaynak yaratma çabaları ve en yüksek teklifin Galatasaray'dan gelmesi de Brezilyalı futbolcunun
yeniden takıma kazandırılması yolunda Sarı kırmızılılara avantaj sağlıyor.

Reklam
Reklam

Galatasaray yönetimi teknik direktör Fatih Terim'in ısrarla istediği Melo için bu hafta içinde son hamlesini yaparak, sıkıntıya giren bu transferi noktalamanın planlarını yapıyor.

Anahtar Kelimeler: