Termal Belediye Başkanı Atik:

Termal Belediye Başkanı İsmail Atik, "Yapılacak yeni yatırımlarla Termal yeniden Türkiye'nin en gözde yerlerinden biri olacak" dedi.

Termal Belediye Başkanı İsmail Atik, "Yapılacak yeni yatırımlarla Termal yeniden Türkiye'nin en gözde yerlerinden biri olacak" dedi.

Atik, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın ilçelerinde bin 700 dönümlük alanın turizm tahsisini gerçekleştireceğini dile getirdi.

Uzun süredir bu konu üzerinde çalışmalar yapıldığını ve sona yaklaşıldığını belirten Atik, "Artık top bakanlıkta. Bu işin ucuna gelindi. Bakanlığın ihale tarihini açıklamasını bekliyoruz. Biz kendi üzerimize düşen her şeyi yerine getirdik. Önemli turizm firmaları Termal'de yapılacak tahsisle yakından ilgileniyor. Çok sayıda turizm tesisi ilçemizde kurulacak. Bu da var olan turizmi daha da ileri bir noktaya taşıyacaktır. Bu projenin Yalova'nın en önemli projesi olduğunu düşünüyorum. Burada hem binlerce kişiye istihdam sağlanacak hem de turist sayısı önemli bir ölçüde artacak" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Bir dönem Türkiye'nin en gözde tatil yerlerinden birinin Termal olduğunu dile getiren Atik, "Zaman içerisinde ilçedeki turizm güç kaybetmişti. Son birkaç yıldır ilçede yapılan yeni tesisler ile birlikte canlanma yaşandı. Yapılacak yeni yatırımlarla Termal yeniden Türkiye'nin en gözde yerlerinden biri olacak" ifadelerini kullandı.

Muhabir: Erhan Erdoğan / Halil İbrahim Başer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: