Termik Santral Işleten Firmayla Fidan Dikim Protokolü

 Zonguldak'ın Çatalağzı beldesinde termik santral işleten holding ile Orman Bölge Müdürlüğü arasında 1 milyon fidan dikilmesine yönelik protokol imzalandı.

Zonguldak'ın Çatalağzı beldesinde termik santral işleten holding ile Orman Bölge Müdürlüğü arasında 1 milyon fidan dikilmesine yönelik protokol imzalandı. Holdingden gelen teklif üzerine kentin çeşitli alanlarına 1 milyon ve üzerinde fidan dikilmesine yönelik protokolü, Orman Bölge Müdürü Musa Çelebi ve ilgili holdingin koordinatörü Erol Orhan imzaladı. Çelebi, yaptığı açıklamada, fidan dikimi konusunda firmadan gelen teklifi uygun bulduklarını belirterek, "Zonguldak'ta fidanlama yapacağımız yerlerin belirli kısmını holding için ayıracağız. Bu yıl için 350 bin lira tutarındaki 150-200 bin fidan dikimi düşünüyoruz. Gelecek yıllarda da bir milyonu bulana kadar buna devam edeceğiz" diye konuştu. Orhan da fidanların Orman Bölge Müdürlüğünün gösterdiği alana dikileceğini anlatarak, 1 milyonu aşmayı istediklerini kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: