Termometre Güneşte 40 Dereceden Fazla Gösterdi

Malatya’da sıcaklık mevsim normallerinin biraz üzerinde seyretse de nem nedeniyle vatandaşların bunaldı.Ramazan ayının da etkisiyle...

Malatya’da sıcaklık mevsim normallerinin biraz üzerinde seyretse de nem nedeniyle vatandaşların bunaldı.

Ramazan ayının da etkisiyle su yönünden sıkıntı çeken vatandaşlar, güneşte termometrelerin 40 dereceden fazla sıcaklığı göstermesi karşısında gölge yerleri tercih ediyor.

Malatya Belediyesi eski binası alanında ve Yeşilyurt karayolu üzerindeki Kayısı Araştırma İstasyonu Müdürlüğü önündeki termometreler bugün öğlen saatlerinde 40 dereceden fazlayı gösterdi.

Meteoroloji’nin tahminine göre, önümüzdeki 3-4 gün en yüksek sıcaklık 36 derece dolayında bekleniyor. Uzmanlar, mecbur kalmadıkça 11:00 ile 16:00 saatleri arasında dışarı çıkılmamasını tavsiye ediyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: