Terör Örgütü Sempatizanlarına Yönelik Operasyon

İstanbul Polisi, araç kundaklayan ve korsan gösteri düzenleyen bölücü terör örgütü PKK sempatizanlarına yönelik operasyon...

İstanbul Polisi, araç kundaklayan ve korsan gösteri düzenleyen bölücü terör örgütü PKK sempatizanlarına yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda 2’si çocuk 5 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) İstanbul Bölge başkanlığı ile yaptığı koordineli çalışmada araç kundaklayan, yakan, marketlere, dükkanlara molotof, ses bombası atan ve korsan gösteri yapan bölücü terör örgütü sempatizanlarına yönelik Gaziosmanpaşa ve Sultangazi’de düzenlediği operasyonda 2’si çocuk 5 kişi gözaltına alındı.

Reklam
Reklam

Özel Harekatçı timlerinin de katıldığı operasyon anları polis kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Ayrıca, bölücü terör örgütü sempatizanlarının arabaların üzerine benzin dökerek nasıl ateşe verdikleri güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

Öte yandan yapılan yazılı açıklamada, tespit edilen adreslerde yapılan aramalarda çok sayıda dijital malzeme, örgütsel doküman ele geçirildiği belirtildi.

Zanlıların emniyetteki işlemlerinin ardından, bugün adliyeye sevk edildiği belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: