Terör Örgütü Üyesi 5 Kişi Yakalandı

Erzincan ve Tunceli Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa yürüttüğü çalışma neticesinde, biri...

Erzincan ve Tunceli Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa yürüttüğü çalışma neticesinde, biri yaralı toplam 5 terörist ele geçirildi.

Sivil giyimli iki terörist, özel bir araçla, birkaç gün önce Tunceli'nde yaşanan çatışmada yaralanan MKP-HKO militanını Erzincan’a getirmek için yola çıktı. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin takibi sonucu Erzincan-Erzurum kara yolunun 7. kilometresinde araç durduruldu. Yapılan operasyonla biri yaralı 2 terörist ele geçirildi.

Reklam
Reklam

Yaralı terörist Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, diğer 2 terörist ise sorgularının yapılması için Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne götürüldü. Erzincan Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen çalışma neticesinde MKP-HKO örgüt üyesi iki kişinin de Tunceli ilinde gözaltına alındığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: