Terör örgütünün kampına çığ düştü, 8 terörist öldü

Terör örgütü PKK'nın Kuzey Irak'taki kampına çığ düşmesi sonucu 8 terörist öldü. İran sınırındaki...

Terör örgütü PKK'nın Kuzey Irak'taki kampına çığ düşmesi sonucu 8 terörist öldü.

İran sınırındaki Kandil Dağı'nın Dola Koke kesiminde, 4 Mart 2012 tarihinde çığ düşmesi sonucu 8 kadın teröristin öldüğü ortaya çıktı. Zeynep U., Hakkari doğumlu Hülya Gök (Beritan Şafak), Van doğumlu Rozerin Bilici (Doza Welat), Someyi S., Sümeye P., Nuran Bellier (Ruken Çayan), Şehdiya Z., Fatma Ç. adlı teröristler kar altında kaldı. Teröristlerin cesetleri çığ altından çıkarıldı.

Terör örgütüne yakın internet sitelerinde ise çığ altında kalarak ölen teröristler için taziye çadırları kurulduğu belirtildi. Hakkari Yüksekova doğumlu Nuran Bellier, Hakkari doğumlu Hülya Gök ile Van doğumlu Rozerin Bilici için taziye çadırları kuruldu.

Reklam
Reklam

Haberlerde, Yüksekova'da Nuran Bellier ile Hülya Gök için kurulan taziye çadırını BDP İlçe Başkanı Rüstem Demir, Yüksekova Belediye Başkanı Ercan Bora, Esendere Belde Belediye Başkanvekili Tacettin Sefalı, Hakkari İl Genel Meclis Başkanı Ferzende Yılmaz'ın ziyaret ettiği ifade edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: