Terör yandaşları Sancaktepe’de olay çıkardı

İstanbul’da birçok noktada, gün boyunca terör örgütü yandaşları eylem yaparak çevreye zarar verdi. Sancaktepe’de de...

İstanbul’da birçok noktada, gün boyunca terör örgütü yandaşları eylem yaparak çevreye zarar verdi. Sancaktepe’de de bir grup yollara barikat kurup polise taşla saldırdı. Uyarılara rağmen dağılmayan gruba polis biber gazı ile müdahale etti.
Sancaktepe Demokrasi Caddesi’nde toplanan bir grup terör yandaşı, basın açıklaması yaptıktan sonra çevreye zarar vermeye başladı. Demokrasi Caddesi’ni trafiğe kapatan grup, polisin uyarılarına rağmen dağılmadı. Cadde üzerine barikat kuran terör yandaşlarına polis müdahale etmek zorunda kaldı. Biber gazı ve zırhlı araçlarla dağıtılan grup, ara sokaklarda bir süre eylemini sürdürdükten sonra gözden kayboldu. Eylem sonrası Demokrasi Caddesi savaş alanına döndü. Çevik kuvvet polisi yeni bir eyleme karşı uzun süre Sancaktepe Kaymakamlığı önünde güvenlik önlemi aldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz