Terörden Akan Kanın Durdurulması İçin Kurban Kesildi

Malatya Anadolu Selçuklu Derneği tarafından terörde akan kanın durdurulması için basın açıklaması yapılıp, kurban kesildi.Malatya...

Malatya Anadolu Selçuklu Derneği tarafından terörde akan kanın durdurulması için basın açıklaması yapılıp, kurban kesildi.

Malatya Anadolu Selçuklu Derneği Başkanı Ayetullah Geçen, Çevreyolu’ndaki dernek binası önünde basın açıklamasını okudu. Geçen, “Bugün burada kan akıtıyoruz. Kurban kanı akıtıyoruz. Bu kan ile, şehit kanlarının durmasını, anaların gözyaşlarının dinmesini, ülkemizin refaha ermesini ve yezit torunları olan PKK törer örgütü mensuplarının ıslah olmasını temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

“Terimiz terimize, kanımız kanımıza bulaşmıştır. Kız aldık kız verdik. Bin yıllık kardeşliğimiz vardır. BDP, PKK, KCK Kürtlerin temsilcisi değildir. Kürt Türkmen kardeştir. Bu akıtacağımız kan da Kürt Türkmen’in kardeşçe yaşadığı, birlik ve beraberlik ruhu içerisinde hareket ettiği bir vatan olmasını temenni ediyoruz” diyen Geçen, “PKK terör örgütü mensupları iyi bilmelidir ki, bizlerin huzuru kaçarsa herkesin huzuru kaçar” şeklinde konuştu.

Sık sık tekbirlerin getirildiği basın açıklaması sonunda kurban kesildi.

Basın açıklaması ve kurban kesimi eylemine, Büyük Birlik Partisi (BBP) Malatya İl Başkanı Cengiz Sancaktar, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Malatya Şube Başkanı Duran Şahin de katılarak destek verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: