Teröre Karşı Tek Kişilik Eylem

Hakkari Dağlıca’da terör örgütünün saldırısı sonucu 8 askerin şehit düştüğü haberi bütün Türkiye'yi yasa boğarken,...

Hakkari Dağlıca’da terör örgütünün saldırısı sonucu 8 askerin şehit düştüğü haberi bütün Türkiye'yi yasa boğarken, Çanakkale’de bir otobüs şoförü tek başına eylem yapıp terörü lanetledi.

Elinde Çanakkale Şehitliğinin fotoğrafıyla Cumhuriyet Meydanı'na gelen otobüs şoförü Mesut Çelik, tek başına slogan atarak terörü lanetledi. Atatürk Anıtı önünde bekleyen Çelik, eylemine destek veren çıkmayınca tek başına açıklama yaptı. Çelik, "Bölücü terör örgütüne karşı yürütülen mücadelede, bugün kahraman 8 askerimizin şehit olduğu haberini duydum. Buna tepki olarak Cumhuriyet Meydanı'nda tek başıma tepki eylemi yapıyorum. Kahraman Mehmetçiklerimiz yürütülen operasyonda şehit olmuştur. Bu benim içimde derin bir yara olarak her zaman kalacaktır. Kahraman Mehmetçiklerimizi saygı, sevgi ve şükranla anıyorum. Mekanları cennet olsun. Buradan anne ve babalarına sesleniyorum: Sizin evlatlarınız, bizim de ağabeylerimiz, kardeşlerimizdir. Sizler üzülmeyin. Vatan uğrunda şehit olanlar hiçbir zaman unutulmaz, unutulmayacaktır. Şehitler ölmez, vatan bölünmez” dedi.

Reklam
Reklam

Vatandaşların tepkisizliğinin kendisini üzdüğünü belirten Çelik’in eylemini, Çanakkale Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube ile Terörle Mücadele Şubesi'nde görevli 8 sivil polis memuru takip etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: