Teröristler Siirt'te 3 İş Makinesi Yaktı

Siirt'in Eruh ilçesi yakınlarında yol kesen bir grup PKK'lı terörist, kimlik kontrolü yaptıktan sonra yol...

Siirt'in Eruh ilçesi yakınlarında yol kesen bir grup PKK'lı terörist, kimlik kontrolü yaptıktan sonra yol çalışması yapan özel bir firmaya ait 3 iş makinesini yakarak kaçtı.

Edinilen bilgiye göre, gece geç saatlerde Siirt-Şırnak karayolu Derek mevkiinde yol kesen teröristler, durdurdukları araçlarda bulunanları indirerek kimlikleri kontrol etti. Teröristler durdurdukları araçlar içinde bulunanlara örgüt propagandası yaptıktan sonra bölgede yol çalışması yapan özel bir firmaya ait 3 iş makinesini ateşe verdi. Teröristler, daha sonra kırsal alandaki ormanlık alana kaçtı.

Reklam
Reklam

Araç sürücülerinin haber vermesi üzerine kaçan teröristlerin etkisiz hale getirilmesi amacıyla güvenlik güçleri tarafından bölgede operasyon başlatıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: