Teröristlere yardım ve yataklık yapmakla suçlanan 21 köylü gözaltına alındı

Hakkâri’nin Çukurca ilçesinde 24 askerin şehit olduğu saldırı sırasında terör örgütü PKK mensuplarına yardım ve...

Hakkâri’nin Çukurca ilçesinde 24 askerin şehit olduğu saldırı sırasında terör örgütü PKK mensuplarına yardım ve yataklık yaptıkları ileri sürülen 21 kişi gözaltına alındı.

Çukurca’da 19 Ekim 2011 tarihinde 24 askerin şahit olduğu, 7 askerin de yaralandığı olayla ilgili soruşturmaya yürüten güvenlik güçleri, bugün bir operasyon düzenledi. Polis Özel Harekât ve jandarma kuvvetlerinin ortaklaşa düzenlediği operasyon Kazan Vadisi’nde yoğunlaştı. Bölgedeki köylerde terör örgütü PKK’ya yardım ve yataklıkta bulundukları belirtilen 21 kişi gözaltına alındı. Söz konusu şahısların, Çukurca saldırısından önce ve sonra teröristlere yardım ettikleri ileri sürülüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: