Teröristlerin Ağrı'daki Şantiyeye Saldırısı

Ağrı Doğubayazıt'ta teröristlerce şantiyeye düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden Mehmet Karatürk'ün (18) cenazesi Kayseri'de toprağa verildi.

Ağrı Doğubayazıt'ta teröristlerce şantiyeye düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden Mehmet Karatürk'ün (18) cenazesi Kayseri'de toprağa verildi.

Doğubayazıt-Çaldıran karayolu yapım işini üstlenen özel bir firmaya ait Doğubayazıt Karakent köyündeki şantiyeye teröristlerce düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden 18 yaşındaki Mehmet Karatürk'ün cenazesi Hunat Camisi'ne getirildi.

Türk bayrağına sarılı tabutun başında gözyaşlarına hakim olamayan Karatürk'ün yakınlarını vatandaşlar sakinleştirmeye çalıştı. Cuma namazının ardından düzenlenen cenaze töreni sırasında çevre yoğun güvenlik önlemi aldı.

Reklam
Reklam

Cenaze namazına Kayseri Valisi Şerif Yılmaz, AK Parti Kayseri milletvekilleri Ahmet Öksüzkaya ile İsmail Tamer, Garnizon Komutanı Tümgeneral Ali Demiral, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın, Mehmet Karatürk'ün babası Mahmut Karatürk ile yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Karatürk'ün cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından Erkilet Mezarlığında toprağa verildi. Mehmet Karatürk'ün Ramazan Bayramı'ndan sonra çalışmak için babası ile Doğubayazıt'a gittiği öğrenildi.

Muhabir: Mesut İnce / Sercan Küçükşahin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: