Terörle Mücadele Yüksek Kurulu Toplandı

Terörle Mücadele Yüksek Kurulu, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay başkanlığında toplandı. Toplantıda İstanbul ve Ankara'da yaşanan...

Terörle Mücadele Yüksek Kurulu, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay başkanlığında toplandı. Toplantıda İstanbul ve Ankara'da yaşanan son olayların, Reyhanlı saldırısının, Suriye'deki durumun ve çözüm süreci kapsamındaki son gelişmelerin ele alınması bekleniyor.

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay Başkanlığı'nda Başbakanlık Yeni Bina'da toplanan Terörle Mücadele Yüksek Kurulu'na; Adalet Bakanı Sadullah Ergin, İçişleri Bakanı Muammer Güler, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Bekir Kalyoncu, Dışişleri Bakan Yardımcısı Naci Koru, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Kamu Güvenliği Müsteşarı Ulvi Saran, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar ve diğer yetkililer katılıyor.

Reklam
Reklam

Toplantı öncesinde basın mensuplarına kısa bir görüntü aldırılırken, Başbakan Yardımcısı Atalay ise bu toplantının yaşanan son olaylar için gerçekleştirilmediğini, çok önceden planlanmış bir toplantı olduğunu vurguladı. Devam eden Terörle Mücadele Yüksek Kurulu Toplantısı'nda ise son günlerde yaşanan ve polisle çatışmaya dönüşen olayların ele alınması, Suriye'deki gelişmelerin değerlendirilmesi, Reyhanlı saldırısı ile ilgili eldeki son istihbarat bilgilerinin ve çözüm süreci kapsamındaki gelişmelerin ele alınması bekleniyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: