Terziler Yolu Asfaltlandı

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde, Köprühisar, Terziler ve Eğerce grup yolu asfaltlanarak ulaşıma açıldı.Geçtiğimiz gün Terziler Köyü’ne...

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde, Köprühisar, Terziler ve Eğerce grup yolu asfaltlanarak ulaşıma açıldı.

Geçtiğimiz gün Terziler Köyü’ne giden AK Parti İlçe Başkanı Nazif Tuna, Bursa İl Özel İdaresi Köylere Yönelik Hizmetler Daire Başkanı İsmail Aksoy köylülerle sohbet etti.

Köy Muhtarı Mehmet Aktaş, geçen yıl malzeme çekilen köy yollarının asfalt yapıldığını belirterek, ‘Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yolarımız hem asfalt oldu, hem de genişledi’ dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Nazif Tuna da, Yenişehir’de asfaltsız köy yollarının kalmadığını belirterek, ‘Geçen yıl alt malzemesi çekilen ve sıkıştırma işlemi yapılan Köprühisar, Terziler ve Eğerce bağlantı yolunun asfaltı da döküldü. Bu sayede köylülerimiz büyük bir sıkıntıdan kurtuldu’ dedi.

Reklam
Reklam

Bursa İl Özel İdaresi Köylere Yönelik Hizmetler Daire Başkanı İsmail Aksoy ise, genişliği 4,5 metre olan yolları 10 metreye çıkardıklarını, bunun için Terziler halkının tarlalarını hiçbir bedel istemeden yola verdiğini söyledi.

Yenişehir’de bu yıl asfalt alanında da ciddi çalışmaların olacağını belirten Aksoy, ’57 kilometre asfalt yapılacak. Bunun yanı sıra 10 kilometre stabilize yol, malzemeli bakım yapılacak. 26 kilometre yol genişletilecek” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: