TES, Ilkokula Yazıcı Hediye Etti

Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi tarafından Gülşehir ilçesi Abuşağı köyü ilkokuluna yazıcı, iki top yazıcı kağıdı...

Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi tarafından Gülşehir ilçesi Abuşağı köyü ilkokuluna yazıcı, iki top yazıcı kağıdı ve bir adet bez Türk bayrağı hediye etti.

Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi'nin geleneksel hale getirdiği "Dönem başı eğitim kutlaması" programı çerçevesinde Gülşehir ilçesi Abuşağı köyü ilkokulunu ziyaret ederek öğrencilere hediyeler dağıttı. Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Mustafa Uğur, şube yönetim kurulu üyeleri ve sendikanın Gülşehir İlçe Temsilcisi Tayfur Urgenç'in de hazır bulunduğu ziyarette, sendika yöneticileri okulda görev yapan eğitimcileri kutlayarak başarı diledi ve karanfil takdim etti. Okulda öğrenim gören 200 öğrenciye çikolata veren Şube Başkanı Mustafa Uğur, okul yönetimine de bir adet yeni yazıcı, iki top yazıcı kağıdı ve bir adet bez Türk bayrağı hediye etti.

Reklam
Reklam

Şube Başkanı Mustafa Uğur, "Ülkemizin geleceğinin teminatı olan çocuklarımızı okula ısındırmak, onlara okulda olmanın mutluluğunu tattırmak ve okulumuza naçizane demirbaş katkısı sağlamayı bir eğitim sendikası olarak sosyal sorumluluk kapsamında görüyoruz. Yeni eğitim-öğretim yılı hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Uğur, hediyelerin takdim edilmesinin ardından okulda görev yapan eğitim çalışanları ile sohbet ederek, görüş alışverişinde bulundu.
Uğur, eğitimcilerin aktardıkları sorunlarını not ederek çözüm adına çalışmaların devam edeceğini bildirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: