TES-İŞ Başkanı Erdeniz Erdim Görevine Başladı

Elazığ TES-İŞ Sendikası Başkanı Erdeniz Erdim, bugün mazbatasını alarak görev başına geçti.

Elazığ TES-İŞ Sendikası’nın 10. Olağan Kongresi sonucu Başkanlığa seçilen Erdeniz Erdim, bugün yapılan tören ve basın açıklamasının ardından mazbatasını alarak göreve başladı.

Elazığ TES-İŞ Sendikası Başkanı Erdeniz Erdim yaptığı konuşmasında şu sözlere yer verdi; “Bilindiği gibi geçen Pazar günü Elazığ TES-İŞ Sendikasının 10. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Yapılan seçim camiamıza yakışan bir olgunluk içerisinde gerçekleşti ve bu anlamda benden önceki Şube Başkanımız Cemal Şener beye teşekkür ediyorum.

Reklam
Reklam

Mazbatamızı bugün seçim kurulundan alarak değerli üyelerimizin takdiri ile Şube başkanlığı görevine layık görüldüm. Tabi bu göreve gelmek sendikaya ve iyeye hizmet etmek demektir.

Bunu yaparken de haktan ve hukuktan ayrılmadan üyemizi düşünüp devletin ve iş yerinin de milli menfaatlerini göz ardı etmeyen bir mantık ve mentalite ile sendikacılık yapmak istiyoruz.

Bize güvenen ve bize inanan üyelerimizi işverene ezdirmeden, hukukun üstünlüğünü esas alan daha etkili bir sendikacılık inşa etmek için çalışacağız.”

Sadece kişilerin değil, tüm çalışanların sendikası olacaklarına değinen Erdim, “Ben ruhuna sahip sendika değil, biz ruhuna sahip sendika olacağız. Ücret sendikacılığı değil, hizmet sendikacılığı yapacağız. Sorun üreten değil, çözüm üreten olacağız. Gündemi takip eden, yenilikçi sendika olacağız. Adil olmak ve haksızlıkların karşısında durmak için çalışacağız. Onurumuza ve geleceğimize fiyat biçtirmeyeceğiz. Sendika olarak bazen yetkili olmayabiliriz fakat etkili, sorumlu ve sorumluluklarını bilen, kendinden emin, sinmeyen, korkmayan, yürekli başı dik olacağız. Üyelerimizin kurum içinde karşılaştıkları son derece katı, ön yargılı ve güç koşullara rağmen onurlu bir şekilde var olma ve insan hassasiyetine yakışır bir hayat mücadelesi vermek için çalışacağız. Kısacası üyelerimizin ekonomik, sosyal ve mesleki haklarını koruyup kollamak ve geliştirmek için mücadele edeceğiz” dedi.

Reklam
Reklam

Son olarak TES-İŞ Sendikası Başkanı Erdeniz Erdim, kendi ve yönetimi adına teşekkür ederek yeni yönetimin Elazığ’a ve TES-İŞ camiasına hayırlar getirmesini diledi.

Yapılan açıklamanın ardından kurban kesilerek dualar okundu ve TES-İŞ yönetim kurulu ve üyelerine yemek verildi.

TES-İŞ SENDİKASI ELAZIĞ ŞUBESİNİN 10. OLAĞAN GENEL KURULU

Şube Başkanı Erdeniz Erdim

Şube Sekreteri Fikret Çalışkan

Şube Mali Sekreteri Hamdi Zincirli

Şube Teşkilat Sekreteri Azizi İnce

Şube Eğitim Sekreteri Halim Baraç

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ

Hikmet Kala

Mehmet Karayılan

Hüseyin Koparır

Ahmet Akçal

Zülküfil Taşkın

DENETİM KURULU ASİL ÜYELERİ

Ahmet Bakır

Cahit Ertem

Nihat Aksoy

DENETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ

Nurettin Arttırır

Ali Bilek

Cuma Taşan

DİSİPLİN KURULU ASİL ÜYELERİ

Erol Yarışanözer

Gaffar Yıldırım

Ahmet Önal

DİSİPLİN KURULU YEDEK ÜYELERİ

Erdal Altuner

Yüksel Künkül

Vedat Erdağı

Ajans23/Buşra KESKİN

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: