Tes-iş Sendikasından Örnek Yardım

Tes İş Sendikası Balıkesir Şubesi bir süre önce kalp krizi sonucu vefat eden sendika üyesinin...

Tes İş Sendikası Balıkesir Şubesi bir süre önce kalp krizi sonucu vefat eden sendika üyesinin ailesine 10 bin TL tutarında maddi yardımda bulundu.

Tes İş Sendikasına bağlı DSİ 25. Bölge Müdürlüğü Makine İkmal Şefliği İşyeri Baş Temsilcisi olan İsmail Tanşu (48) kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. TES İŞ Sendikası Genel Merkezi, sendikanın iş yeri baş temsilcisinin geride kalan ailesinin acısını bir nebze olsun hafifletmek için cenaze ve defin işleri için 10 bin TL tutarında yardım çeki gönderdi. Çek, sendikanın Balıkesir şube başkanı Necdet Özbay tarafından İsmail Tanşu’nun eşi Gülseren ile çocukları Berna ve Yaşarcan Tanşu'ya teslim edildi.

Reklam
Reklam

Sendika şube binasındaki para tesliminde konuşan Necdet Özbay, “Ölenle ölünmüyor, hayat devam ediyor. Şube olarak bundan sonra da her zaman olduğu gibi Tanşu ailesinin yanında olacağız” dedi.

Gülseren Tanşu ise sendika başkanı Necdet Özbay ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: