"Teselli beklerken, saldırıya uğruyoruz"

ERZİNCAN (İHA) - Doğu Anadolu Bölgesi'ne yaptığı gezi programı kapsamında geldiği Erzincan'da çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunan Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, AK Parti Erzincan İl Başkanlığı'nı da ziyaret ederek partililerle bir süre görüştü.

Erzincan Belediye Başkanı Mehmet Buyruk'la birlikte parti binasına gelen Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, parti binasında il yöneticileri tarafından karşılandı. Daha sonra AK Parti Kadın Kolları üyelerinin ve diğer partililerin bulunduğu toplantı salonuna giren Bakan Özak, burada partililere hitaben bir konuşma yaptı.

Reklam
Reklam

Konuşmasında AK Parti Hükümeti'nin yaptığı hizmetlerden söz eden Bakan Özak, medyanın hükümetin hizmetlerini anlatmadığını belirterek, yaptıkları hizmeti kendilerini anlatmalarını gerektiğini söyledi. Bakan Özak, konuşmasında, "Özellikle medyayla halk çok farklı. Medya bardağın biraz boş tarafı var, hep onu anlatıyor, ama halkımız çok dolu olan tarafı görüyor. Coşkusu, heyecanı ve ilgisi var" dedi. Yaptıkları hizmetleri anlatmada eksiklikleri olduğunu dile getiren Bakan Özak, "Yaptıklarımızı medyanın anlatmasını beklersek, medya anlatmaz. Çünkü doğal olarak bizim yaptığımızı, bizim anlatmamız lazım. Bu Türkiye'nin gerçeği bunu bilmemiz lazım. Ama olumsuz olan ve iyice abartılan hadiseleri de görüyoruz, zaman zaman da moralimiz bozuluyor. Moralimizin bozulmaması lazım. Gidişat gayet iyidir" diye konuştu. Danıştay'a yapılan saldırıya da değinen Bakan Özak, "Bu olay hepimizi üzdü. O değerli Danıştay üyemizi, tertemiz, pırıl pırıl insanı kaybettik. Bu saldırı, milletimize, demokrasiye, anayasal kurumlara, hükümete yapıldı" şeklinde konuştu. Olay sonrası bakanlara ve hükümete yönelik eleştirileri de değerlendiren Özak, "Burada olayı nereye döndürmek istiyor o arkadaşlar, arkadaş diyorum yine onlara. Bakanlarımıza saygısızlık yaptılar, milletimize saygısızlık yaptılar. Burada sabırlı olacağız. Allah'ın öyle bir senaryosu var ki. O gün bağırıp çağıranlar bugün görüyorlar hadiseyi. Çünkü burada en masum biziz. Çünkü bu saldırı bize yapılmıştır. Biz teselli beklerken biz saldırıya uğradık. Ama sabredeceğiz, çünkü bunlar ilk defa olmuyor, son defa da değil, bunu bilmemiz lazım" dedi.
Bakan Özak, AK Parti teşkilatını ziyaretinin ardından, Karayolları 164'üncü Şube Şefliği tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Reklam
Reklam