Tesk Başkanı Palandöken'den 'anneler Günü' Alışverişi Uyarısı

TESK Başkanı Bendevi Palandöken, bu yıl 'Anneler Günü'nü otantik el sanatlarından oluşan hediyeler alarak kutlamanın...

TESK Başkanı Bendevi Palandöken, bu yıl 'Anneler Günü'nü otantik el sanatlarından oluşan hediyeler alarak kutlamanın farklı olacağını belirterek, "Artık Anneler Günü kutlamalarında daha değişik hediyeler tercih ediliyor. Esnaf ve sanatkarımızın otantik el sanatlarından oluşan tezgahlarını ziyaret edin. Her zevke, her keseye uygun bir hediye bulacaksınız" dedi.

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, yaptığı açıklamada, annelere verilen değerin göstergesi olarak en çok alışverişin Anneler Günü'nde yapıldığını belirterek, "Anneler Günü'nde başta kuyumcu esnafımız olmak üzere çiçekçi, aksesuarcı, konfeksiyoncu, zücaciyeci, pastacı, taksici esnafımızın iş yaptığı önemli günlerden birisidir. Geçen yıl 11-13 Mayıs tarihleri arasında anneler gününde kartla yapılan harcama, yeni bir rekora imza atılarak yüzde 35 artış ile yaklaşık 16 milyon adet kartlı işlem yapılarak 790 milyon lirayı bulmuştu. Şimdi 2 milyon esnaf umudunu bu hafta sonu kutlayacağımız Anneler Günü’ne bağlamış durumda" dedi.

Reklam
Reklam

ALIŞVERİŞ YAPACAKLARA UYARI

Hediye alışverişinin elektronik ortamdan yapılması her geçen gün arttığını belirten Palandöken, "Her geçen gün artan internet üzerindeki alışverişler Anneler Günü arifesinde zirve yaparak, her 100 alışverişten 12'si internet üzerinden yapıldı. İnternet alışverişlerinde sitenin güvenli olduğuna dikkat edin. Çiçek siparişinizi verirken, altın takınızı seçerken tanıdık esnaftan almaya özen gösterin" ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: