TESK Başkanı Palandöken'den Sağduyu Çağrısı

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Dökülen hiçbir kan ve alınan...

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Dökülen hiçbir kan ve alınan hiçbir can kimsenin yanına kar kalmaz. İnsanlarımızın canına kasteden, gözü dönmüş terör örgütünün sonu elbet bir gün gelecektir. İnsanımıza düşen sağduyulu olmaktır." dedi.

Palandöken, PKK’lı teröristlerin Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesindeki kamu binalarına ve güvenlik noktalarına saldırı düzenlemesine tepki gösterdi. 10 askerin şehit olduğu 7 askerin de yaralandığı saldırıyla ilgili açıklama yapan Palandöken, terörün insanlık suçu olduğunu söyledi. Terörle bir yere varılamayacağını belirten TESK Genel Başkanı Palandöken, "Bunu yapanlar insanlığın düşmanıdır. Dökülen hiçbir kan ve alınan hiçbir can kimsenin yanına kar kalmaz. İnsanlarımızın canına kasteden, gözü dönmüş terör örgütünün sonu elbet bir gün gelecektir. İnsanımıza düşen sağduyulu olmaktır. Bu kardeş kanının dökülmesine son verilmeli." ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: