Tesk Genel Başkan Vekili Burhan Aksak Edremit’te

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkan Vekili Mehmet Burhan Aksak, Balıkesir’in Edremit ilçesi...

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkan Vekili Mehmet Burhan Aksak, Balıkesir’in Edremit ilçesi Bakkallar ve Bayiler Odası’nı ziyaret etti.

Edremit Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mustafa Alparslan ile görüşen Aksak, “Esnaf piyasanın daralmasından dolayı işlerini çevirmekte zorlanıyor. Tahsilat yapamadığı için ödemelerini aksamaktadır. Bankalar krediye ulaşımı kolaylaştırması gerekmektedir. Bunun içim bankalar da gerekli teminatlarını alarak kredi hacmini artırmanın çözümü mutlaka bulmalıdır. Ticaretin devamı için verilecek düşük faizli kredi esnafı hayata bağlar" dedi.

Reklam
Reklam

Alparslan ise, ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek, hükümetin esnafı rahatlatacak kararları acile uygulamaya geçirmesini istedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: